Lorem ipsum dolor sit amet

BMW M760Li xDrive a BMW M760Li xDrive V12 Excellence jsou vůbec prvními vozy společnosti BMW M GmbH, představenými jako modely M Performance BMW řady 7. Tyto dva vrcholné vozy jsou sériově vybaveny zážehovým dvanáctiválcovým motorem M

Performance TwinPower Turbo. Zatímco BMW M760Li xDrive se zaměřuje na sportovní výraz, BMW M760Li xDrive V12 Excellence podtrhuje spíše luxusní charakter. Oba modely se vyznačují elegantními prvky designu exteriéru a interiéru z programu BMW Individual. Výsledkem jsou dva automobily oplývající výjimečnou dynamikou a jedinečným luxusem.

Stylovému vzhledu BMW M760Li xDrive dodávají výrazně sportovní nádech vybrané prvky M sportovního paketu. Ty doplňují exkluzivní designové doplňky M Performance. Na rukopis BMW M GmbH poukazují četné technické a optické úpravy, jejichž hlavním úkolem je maximální možná dynamika, minimální odpor vzduchu a co možná nejvyšší jízdní komfort. Ohromující vzhled těchto luxusních limuzín podtrhují dynamické prvky, oslovující sportovně založené řidiče.